Jongeren

Kinderen

Jongeren

Onder jongeren is er een grote uitval op het gebied van sport en bewegen. Door in te zetten op passend en uitdagend aanbod willen wij ervoor zorgen dat deze uitval verminderd wordt. De meerwaarde van sport en bewegen is ook voor deze doelgroep belangrijk. Daarom wil Ataro Sportservice ervoor zorgen dat de groep jongeren gaat, en blijft, sporten en bewegen. 

Fysiek én mentaal in beweging

Sport en bewegen brengt naast fysieke fitheid ook sociaal welzijn voor deze doelgroep. Ataro Sportservice biedt jongeren de kans om hun fysieke en sociale welzijn te vergroten door deel te nemen aan sport- en beweegactiviteiten. We bieden uitdagende en leuke activiteiten aan om kinderen te motiveren om actief deel te nemen. Laagdrempelig en aansluitend bij de doelgroep zijn kernmerken van onze activiteiten voor jongeren. Zo richt Ataro Sportservice zich op het ontwikkelen van sport- en beweegaanbod samen met de jongeren om sport- en beweegactiviteiten aan te bieden waarbij de jongeren zich uitgedaagd en gehoord voelen. Samen en met elkaar sport- en beweegprogramma’s ontwikkelen om vervolgens samen te bewegen!

JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht)

Met het project Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) willen wij jongeren in de Gemeente Zevenaar stimuleren om gezond en actief te leven. Door het aanbieden van sport en kennis over een gezonde voeding willen wij de jongeren fit krijgen en houden. Zo bieden wij ondersteuning aan scholen en verenigingen in het gezonder maken van hun organisatie en richten wij ons op de gezonde leefstijl van jongeren. Door te bewegen, maar ook door een gezonde leefstijl na te streven, wil Ataro Sportservice ervoor zorgen dat jongeren fit en vitaal door het leven gaan. Een gezonde leefstijl nu zorgt immers voor een gezondere leefstijl op latere leeftijd!

Jongeren_Sporten_Zevenaar

    Scroll to top