Onderwijs

Onderwijs

Sport en bewegen wordt van jongs af aan aangeleerd. Als Ataro Sportservice zijn wij toegewijd aan het stimuleren van een actieve en gezonde leefstijl onder kinderen. Wij zijn ons ervan bewust dat scholen een belangrijke rol spelen bij het bijbrengen van gezonde gewoonten bij kinderen en daarom willen wij graag uw school hierin ondersteunen.

Huidige samenwerkingen

Gezonde leefstijl

Om de gezonde leefstijl te promoten en in de praktijk te brengen bieden wij allerlei verschillende diensten aan:

Bewegingsonderwijs

Onze vakleerkrachten bewegingsonderwijs zijn professionals met volledige ALO-lesbevoegdheid (Academie Lichamelijk Opvoeding). Met deze professionals willen wij scholen optimaal ondersteunen in het aanbieden van kwalitatief goed en uitdagend bewegingsonderwijs. Een brede motorische ontwikkeling en plezier in sport en bewegen staat bij ons centraal.

Wat kunnen wij voor uw school betekenen? 

Onderwijs_sport

Sport, bewegen en sociaal-emotionele ontwikkeling

Een andere waarde van sport en bewegen is het ontwikkelen van kinderen op sociaal-emotioneel gebied. Om hierin specifiek te kunnen ondersteunen zijn er ook programma’s die Ataro Sportservice aanbiedt die zich richten op deze waarde. Onder begeleiding van onze professionele sportcoaches worden er lessen en cursussen gegeven waarin kinderen zich zowel fysiek als mentaal versterken waardoor zij beter leren omgaan met lastige situaties. 

Aanbod motoriek en sociaal-emotionele ontwikkeling

Wij werken graag samen met scholen om ervoor te zorgen dat een gezonde leefstijl voor ieder kind mogelijk is. Door kennis te delen en activiteiten aan te bieden aan de leerlingen op uw school hebben wij als doel om ieder kind een gezonde basis mee te geven. Door inzet van verschillende programma’s kunnen wij helpen om kinderen aan te moedigen om gezonde keuzes en te maken en hun leefstijl te verbeteren.

Aanbod leefstijl bevorderende activiteiten

Daarnaast organiseren we ook buitenspeelinterventies om kinderen te stimuleren om meer tijd buiten door te brengen en ze te helpen bij het ontdekken van verschillende spelvormen en activiteiten. Dit draagt bij aan een gezondere leefstijl, de ontwikkeling van sociale vaardigheden en een positieve houding te opzichte van bewegen.

Aanbod buitenspelen

Scroll to top