Bedrijven

Bedrijven

Als Ataro Sportservice richten wij ons op het promoten van een gezonde leefstijl en het stimuleren van sport en bewegen binnen onze gemeenschap. Wij geloven er dan ook in dat bedrijven hierin een belangrijke rol kunnen spelen. Wij zoeken daarom ook graag de samenwerking met uw bedrijf!

Gezond bedrijf

Elk bedrijf heeft de mogelijkheden om een positieve impact te maken op de gezondheid van werknemers en klanten. Samen kunnen we bijvoorbeeld sportevenementen organiseren, workshops over gezondheid en bewegen aanbieden of wellicht zelfs een bedrijfssportteam oprichten. Dit kan niet alleen bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en/of klanten maar ook aan een positief imago voor uw bedrijf.

Gezonde werknemers

Investeren in gezondheid en welzijn binnen uw bedrijf is van belang. Werknemers die regelmatig bewegen zijn vaak productiever, hebben minder ziekteverzuim en zijn over het algemeen meer tevreden met hun werk. Ook kan een gezonde en vitale werkvloer bijdragen in het aantrekken van nieuwe werknemers en het behouden van huidig werktalent. Het introduceren van de Liemerse Sportkaart binnen uw bedrijf is hierbij een optie die deze voordelen ondersteund.
Bedrijven_Sport
Scroll to top