Verenigingen

Verenigingen

Sport verbindt, sport verbroedert. Sportverenigingen zijn daarbij van onschatbare waarde. Maar hogere kosten, verscherpte regelgeving en minder vrijwilligers maken het besturen van een sportvereniging er niet eenvoudiger op. Ataro Sportservice faciliteert, helpt en ondersteunt de verenigingen, in de clubhuizen en op de sportvelden

Duurzame verenigingen

Ataro sportservice heeft als doel om verenigingen te ondersteunen om zo duurzaamheid bij de sportverenigingen te realiseren waarmee we in de toekomst gebruik kunnen blijven maken van onze sportverenigingen. De ondersteuning voor verenigingen omvat onder andere het begeleiden en opleiden van (jeugd)trainers, adviseren binnen beleidskaders en het bieden van trainingen en workshops om uw vereniging zo veilig mogelijk te maken. Hierbij kunt u denken aan:

Bewegen_in_Zevenaar

Ook bieden wij uw sportvereniging graag ondersteuning in de promotie van uw sport. Door kennismakingslessen op scholen en het aanbieden van activiteiten op uw vereniging willen wij kinderen, maar ook volwassenen, kennis laten maken met uw vereniging. Wanneer u zelf of uw vereniging een activiteit organiseert en hierbij graag een groot bereik wilt realiseren is het mogelijk om deze activiteit in de activiteitenagenda van Ataro Sportservice te plaatsen. Stuur een e-mail naar info@atarosportservice.nl om de rechten aan te vragen voor een evenementenmanager account.  Nadat we de aanvraag hebben verwerkt kan je evenementen aanmaken via het organistor dashboard. Evenementen in onze kalender zullen ook terug te vinden zijn op de narrowcasting op onze sportaccommodaties en we gaan er aandacht aan besteden op onze social media. 

Scroll to top