Volwassenen

Kinderen

Volwassenen

In het drukke bestaan wordt de plaats van sport en bewegen nog wel eens vergeten terwijl dit juist zorgt voor een vitaler leven. Inspanning en ontspanning zorgt voor een gezonder lichaam en een fitte geest wat weer een positieve uitwerking heeft op het algemeen dagelijks leven. Binnen de gemeente Zevenaar is ons doel om samen met de doelgroep en samen met de werkgevers een vitale en gezonde omgeving te creëren voor de volwassen inwoners. Een gezond en vitaal leven is namelijk van belang voor zowel werkgever als werknemer!

Liemerse Sportkaart

Om deze positieve uitwerkingen van sport en bewegen te kunnen realiseren bij volwassenen richten wij ons op flexibel aanbod. Door middel van bijvoorbeeld de Liemerse Sportkaart willen wij volwassenen in de gemeente Zevenaar (en omgeving) stimuleren tot sport en beweging. Door inzet van de WKR (werkkostenregeling) is het mogelijk om de Liemerse sportkaart kostenvrij of gedeeltelijk kostenvrij aan te bieden aan werknemers. Hierbij kan met de Liemerse Sportkaart gesport worden bij verschillende aanbieders van sport in zowel de Liemers als in de regio Arnhem.

Vitaliteit op de werkvloer

Naast het faciliteren van sportmogelijkheden in de vrije tijd is het ook mogelijk om een vitaliteitsprogramma te ontwikkelen voor op het werk. Samen met uw bedrijf en uw werknemers/collega’s is het mogelijk om een vitaliteitprogramma op maat samen te stellen om zo een vitale werkvloer te creëren. Door samen te werken aan uw gezondheid is het mogelijk om de waarde van sport- en bewegen in uw leven een plaats te geven!

Volwassenen_Sporten_Zevenaar

    Scroll to top