Rots en water

Meer weten over onze projecten?

Weerbaarheidstraining

Weerbaar worden met Rots en Water

Weerbaarheid bij kinderen en jongeren is belangrijk. Om kinderen en jongeren steun te kunnen bieden in de ontwikkeling van hun weerbaarheid biedt Ataro Sportservice Rots en Watercursussen aan. Tijdens de cursus Rots en Water leert de deelnemer om te gaan met lastige situaties en hoe zij hierin kunnen handelen.

Een passend sportaanbod voor iedereen

Rots en Water is een psychomotorische interventie waarbij je leert stevig in je schoenen te staan. Rots en Water is een cursus voor ieder type kind. Zo leert het verlegen en afwachtende kind om voor zichzelf op te komen en grenzen aan te geven. Het dominante kind leert juist omgaan met anderen door anders te handelen richting anderen.

Weerbaarheidstraining_Zevenaar

Tijdens de Rots en Watercursus gaan we 10 lessen met een kleine groep (10-15 kinderen) aan de slag. Tijdens deze lessen worden er allerlei verschillende (fysieke) oefeningen gedaan om het zelfvertrouwen bij het kind te ontwikkelen.

Binnen Ataro Sportservice werken wij met gediplomeerde Rots en Watertrainers. Speciaal voor de jongere kinderen in het basisonderwijs hebben wij een specialist basisschool die op passende wijze deze kinderen kan helpen.

Wij bieden Rots en Water aan via de school. In samenspraak met de school wordt de Rots en Watergroep samengesteld.

Wat bieden wij uw school?

Door middel van de Rots en Watertrainingen is het doel om ieder kind de kans te geven om zelfvertrouwen te ontwikkelen en te leren hoe hij/zij stevig in zijn schoenen kan staan om de juiste keuzes te maken!

Rots_en_water

Onze Rots en Water kalender

Scroll to top