Projecten

Onze projecten

Meer weten over onze projecten?

Sportprojecten

Een passend sportaanbod voor iedereen

Sinds augustus 2020 maakt Ataro Sportservice onderdeel uit van Ataro B.V.. Het team bestaat uit enthousiaste beweegcoaches, die klaar staan voor jong en oud. De sportcoaches van Ataro Sportservice zetten zich met verschillende sportieve projecten in om iedereen in de samenleving aan het bewegen te krijgen door te ondersteunen bij bewegingsonderwijs, op sportverenigingen en op buitenschoolse opvang. Daarnaast houdt het team zich bezig met verschillende bewegingsprojecten in de gemeente Zevenaar en organiseren ze originele activiteiten. 

Onze projecten zijn verspreid over de hele gemeente Liemers en we hebben samengewerkt met een breed scala aan klanten, waaronder sportclubs, gemeenten, scholen en bedrijven. Door deze sportprojecten hebben wij veel ervaring opgedaan om iedereen te helpen naar een goed en passen sportaanbod.

Sportprojecten voor iedereen

Met verschillende projecten probeert Ataro Sportservice een passend sportaanbod te creëren voor iedereen. Zo is het BOKS sportuur er voor kinderen én volwassenen (in aparte groepen) die het plezier in sporten verloren zijn of die niet weten welke sport er bij hen past. 

Daarnaast verzorgen wij iedere vakantie leuke en sportieve vakantie-activiteiten voor de kinderen van de basisschool. Niet alleen kinderen krijgen bij ons aandacht. Ook ouderen, jongvolwassenen en volwassenen kunnen bij de sportcoaches van Ataro Sportservice terecht.

Iedereen moet mee kunnen doen! Dat is waar de sportcoaches van Ataro Sportservice naar streven. 

Sportprojecten_kinderen

Sportprojecten van Ataro Sportservice

Ataro Sportservice voert diverse sportprojecten uit voor alle doelgroepen in Zevenaar en omgeving. Met onze sportprojecten brengen wij iedereen in beweging. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk de onderstaande kalender!

Scroll to top