Cruyff Court

Meer weten over onze projecten?

Cruyff_Court

Unieke plek

Ataro Sportservice is een organisatie die zich inzet voor het stimuleren van sport en bewegen voor iedereen. Ons doel is om het Cruyff-Court als middelpunt van sport, bewegen en samenkomen te maken.

Het Cruyff-Court is een unieke plek waar jong en oud samen kunnen komen om te sporten en te bewegen. Hierbij worden verschillende activiteiten aangeboden die geschikt zijn voor alle niveaus en leeftijden. Denk bijvoorbeeld aan de StreetWise-Cup, waarbij jongeren uit verschillende wijken en kernen tegen elkaar strijden in een voetbaltoernooi.

Cruyff_Court_Zevenaar

Spelen, samenwerken en ontwikkelen

De HuttenContainer is een interventie voor het basisschoolkind waarbij er door middel van Risky-Play en Loose-Parts een uitdagende speelomgeving wordt gecreeerd waarin het spelen, samenwerken en ontwikkelen van de kinderen centraal staat.

De HuttenContainer is een pop-up speelplek rondom uw school of in uw gemeente waarin zowel tijdens- als na schooltijd professionele begeleiding is om de kinderen uitdagend en leerzaam te laten buitenspelen.

Sociaal & maatschappelijk

Bij Ataro Sportservice vinden we het belangrijk dat sport en bewegen niet alleen gezond is voor het lichaam, maar ook een sociale en maatschappelijke functie heeft. Daarom werken wij samen met de Cruyff-foundation om opgeleide coaches aan te bieden die verschillende maatschappelijke en sociale sportprogramma’s opstarten.

Onze coaches zijn opgeleid volgens de filosofie van Johan Cruyff: “Ieder kind verdient een gezonde toekomst en een gelijke kans om te groeien en te bloeien”. Hierbij staat het creëren van een positieve en veilige omgeving centraal, waarin kinderen kunnen groeien en ontwikkelen.

Met ons programma willen wij de samenleving positief beïnvloeden door middel van sport en bewegen. Wij geloven dat sport en bewegen niet alleen bijdraagt aan een gezonde levensstijl, maar ook aan sociale en maatschappelijke ontwikkeling.

Cruyff_Court_Ataro_Sportservice

De Cruyff Court kalender

Scroll to top