JOGG

Meer weten over onze projecten?

JOGG

Gezond gewoon maken

JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) probeert de leefomgeving van kinderen in Nederland zo gezond mogelijk te maken. Door de nauwe samenwerking tussen de Gemeente ZevenaarJOGG Nederland en Ataro Sportservice willen we ondersteuning bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Het doel is ons gezamenlijke doel om jongeren te helpen bij het maken van de gezondere keuzes en samen maken we gezond gewoon.
JOGG_Scholen

Gezonde school

School is een belangrijk onderdeel van de opvoeding van een kind, daarom hechten wij er veel waarde aan dat kinderen terecht komen in een gezonde omgeving. Het is ons doel om zoveel mogelijk scholen te helpen bij het behalen van hun certificaat ‘Gezonde School’. 

Gezonde sportomgeving

Na een goede training of fanatieke wedstrijd gaat er niets boven samen nagenieten in de kantine of op het terras. Team:Fit is hierbij de werkwijze waarmee JOGG zich inzet voor een gezondere sportomgeving, onder andere door het voedingsaanbod in sportkantines en horeca van -accommodaties gezonder te maken. Daarnaast is er aandacht voor een rookvrij sportterrein en verantwoord alcoholgebruik. Het is ons doel om zoveel mogelijk verenigingen te helpen bij het behalen van hun certificaat ‘Gezonde Sportkantine’. 

JOGG_Zevenaar

Healthy events

Als organisator van een (sport)evenement heb je veel te regelen. Mede daarom stellen veel organisatoren zichzelf de vraag; gaan we de horeca zelf doen of gaan we het uitbesteden? In beide gevallen hopen wij dat er ook gedacht wordt aan gezonde snacks. Ben jij als organisator op zoek naar tips om gezonde snacks aan te bieden of een partner die een gezonde horecagelegenheid kan aanbieden op jouw evenement? Neem dan contact met ons op. 

Ben jij een horecaondernemer of cateraar die graag gezonde snacks levert? Meld je dan aan en wellicht verkoop jij binnenkort gezonde snack op een (sport)evenement in Zevenaar! 

Scroll to top