BOKS

Meer weten over onze projecten?

Boks_Ataro_Sportservice

BOKS het staat voor: Bewegen, Ontmoeten, Kansen en Samen

BOKS-beweeguren zijn erop gericht om de afstand tot de sport- en beweegcultuur te verkleinen. Door in te zetten op laagdrempelige kennismaking met sport en bewegen, breed te oriënteren op sport en bewegen en begeleiding te bieden richting structureel sport en bewegen, willen wij als Ataro Sportservice ervoor zorgen dat deze afstand wordt overbrugd. Het doel is dan ook om iedereen deel te laten nemen aan de sport- en beweegcultuur in de gemeente Zevenaar.

BOKS: Kinderen

Wil jij graag sporten en bewegen maar vind je het lastig of spannend om bij een sportvereniging aan de slag te gaan? Neem dan deel aan de BOKS-beweeguren voor kinderen van Ataro Sportservice.

Tijdens de BOKS-beweeguren gaan we laagdrempelig aan de slag met allerlei vormen van sporten en bewegen met als doel om samen met jou blijvend te gaan sporten en bewegen!

Boks_sportuur_Ataro_Sportservice_kinderen

In de BOKS-beweeguren richten wij ons op:

BOKS_Zevenaar

BOKS: Volwassenen

Wil jij graag sporten en bewegen maar vind je het lastig om dit in te passen in het drukke dagelijkse leven? Neem dan deel aan de BOKS-beweeguren voor volwassenen van Ataro Sportservice.

Tijdens de BOKS-beweeguren gaan we laagdrempelig aan de slag met allerlei vormen van sporten en bewegen met als doel om samen met jou een sportieve beweegleefstijl te beginnen!

In de BOKS-beweeguren richten wij ons op:

Onze BOKS kalender

Scroll to top