Samenwerkingen

Onze samenwerkingen

Samenwerkingen in de Liemers

Bij Ataro Sportservice vinden we het belangrijk om samen te werken, samen krijg je meer voor elkaar. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over huidige samenwerkingen en de mogelijkheden om samen te werken.

AtaroSportservice-blurbs-Onderwijs

Onderwijs

Niet alleen omdat het gezond is, maar ook omdat het leuk is én het bovendien de prestaties verbetert. Ataro Sportservice ondersteunt kinderopvang, basisscholen en voortgezet onderwijs om doelgericht en effectief te werken aan een actieve leefstijl. Want goed bewegingsonderwijs vormt de basis van een leven lang gezond bewegen. 

Sport verbindt, sport verbroedert. Sportverenigingen zijn daarbij van onschatbare waarde. Maar hogere kosten, verscherpte regelgeving en minder vrijwilligers maken het besturen van een sportvereniging er niet eenvoudiger op. Ataro Sportservice faciliteert, helpt en ondersteunt de verenigingen, in de clubhuizen en op de sportvelden. 

Bewegen geeft plezier, brengt mensen met elkaar in contact en zorgt voor een betere conditie. Vitale mensen in een vitale samenleving is niet voor niets een doelstelling van iedere gemeente. Ataro Sportservice draagt daar met haar jarenlange ervaring en innovatieve inzet van onder meer combinatie-functionarissen graag aan bij.

Bewegen is gezond! Het verhoogt de inzetbaarheid van werknemers en werknemers die voldoende bewegen zitten beter in hun vel en verzuimen minder. Als werkgever wilt u uw medewerkers dus voldoende gelegenheid geven om met plezier te bewegen en te sporten. Met de Sportkaart van Ataro Sportservice kunnen uw medewerkers voordelig sporten in de gemeente Zevenaar. 

Scroll to top