Ouderensport in de kernen

Meer weten over onze projecten?

Ouderensport_Zevenaar

Fit & Vitaal

Ataro Sportservice richt zich onder andere op het organiseren van ouderensport in Zevenaar en omgeving. Bij ons neemt sporten en bewegen voor ouderen een belangrijke plek in. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om op een gezonde manier in beweging te blijven en op deze manier fit en vitaal te blijven. Daarnaast willen wij het sociale aspect van sport en bewegen benutten.

Sporten in de buurt

Wij organiseren ouderen-sporturen in de verschillende kernen van de gemeente Zevenaar gemeenten, waaronder Zevenaar, Angerlo, Giesbeek, Babberich, Herwen, Lobith, Tolkamer, Pannerden en Oud-Zevenaar. Onze ouderen-sporturen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht uw sportachtergrond of niveau. Het doel van onze ouderensport is om samen plezier te hebben en op een gezonde manier in beweging te blijven. Onze professionele trainers zorgen ervoor dat de oefeningen geschikt zijn voor uw niveau en dat u op een veilige manier kunt sporten.
Ouderensport_in_de_kernen

Naast het organiseren van ouderen-sporturen, helpen wij ouderen die op zoek zijn naar een sportuur om hen te koppelen aan een geschikt sportuur. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een geschikte sport te vinden en daarom staan wij graag voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van een geschikt sportuur.

Ouderensport Activiteiten

Scroll to top