Dit is een terugkerend evenement

Sportmix ouderen Giesbeek

08mar16:0017:00Sportmix ouderen Giesbeek

Details

Ouderensport SPORTMIX

Ataro Sportservice richt zich onder andere op het organiseren van ouderensport in Zevenaar en omgeving. Bij ons neemt sporten en bewegen voor ouderen een belangrijke plek in. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om op een gezonde manier in beweging te blijven en op deze manier vitaal en fit te blijven. Daarnaast willen wij het sociale aspect van sport en bewegen benutten.

Daarom organiseren wij ouderen-sporturen in de verschillende kernen van de gemeente Zevenaar gemeenten, waaronder Zevenaar, Angerlo, Giesbeek, Babberich, Herwen, Lobith, Tolkamer, Pannerden en Oud-Zevenaar. Onze ouderen-sporturen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht uw sportachtergrond of niveau. Het doel van onze ouderensport is om samen plezier te hebben en op een gezonde manier in beweging te blijven. Onze professionele trainers zorgen ervoor dat de oefeningen geschikt zijn voor uw niveau en dat u op een veilige manier kunt sporten.

Naast het organiseren van ouderen-sporturen, helpen wij ouderen die op zoek zijn naar een sportuur om hen te koppelen aan een geschikt sportuur. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een geschikte sport te vinden en daarom staan wij graag voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van een geschikt sportuur.

Bent u benieuwd naar onze ouderensport of wilt u graag deelnemen aan een van onze ouderen-sporturen? Neem dan gerust contact met ons op via onze sportcoaches Maike Heinst (m.heinst@atarosportservice.nl) of Joris Herbes (j.herbes@atarosportservice.nl). Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van een geschikt sportuur en om u te laten ervaren hoe leuk en gezond sporten kan zijn!

Meer

Tijd

(Woensdag) 16:00 - 17:00

Locatie

Sporthal de Panoven

Bingerdensedijk 2 Giesbeek

Scroll to top